Nathalie.Anna

Sista historiaprovet gjort (:

Kategori: AllmäntHello :)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än skolan. Började dagen tillsammans med Lovisa på miljötekniken och därr gjorde vi grymt svåra uträkningar direkt på måndag morgon och jag och Lovisa fattade inte ett skit. Men hoppas att det inte kommer på nästa provet bara :/ Sen efter den lektionen så hade vi prov i historia som jag tror gick relativt bra, godkänt vet jag nästan till 100% att jag får iaf och mer strävar jag inte efter i historia A faktiskt. ^^ Sen hade vi religion där vi pratade igenom studenten, har fått exakta tider och allt nu så nu ska vi lägga pengar och börja planera lite mer om detaljer :) Nu närmar det sig och tack älskling för att du hjälper klassen med musikanläggning till vagnen, du är bäst!

Som ni vet om ni läst min blogg innan är att jag gjorde högskoleprovet i lördags och det var verkligen en lååååång dag och man var helt slut i hjärnan efter den dagen. Men när jag gick därifrån så kändes det rätt bra och vi får hoppas att medelvärdet blev bra med och man får veta det om fyra veckor om man inte går in och rättar själv då vill säga. ^^ Sen efter provet så kom Pontus och hämtade mig och så drog vi tillsammans med Mufflo och Joel i baksätet hem till Pontus där bålrunda skulle ta fart och jag fick träffa hela hans klass, det var helt okej och trevligt även om vissa killar i den klassen var vääääldigt speciella minst sagt. Men det bästa på hela den dagen var när jag o Pontus smet upp på hans rum och han berättade vad han kände för mig, det var det finaste jag vart med om. :) <3 Jag älskar dig så sjukt mycket! Du är mitt allt med älskling!

På söndagen så vaknade vi rätt sent och då började vi med att käka lite och sen kollade vi på tv och bara mös och sen under dagen så pluggade vi lite och sen på kvällen så kom hans syster Sofia, lilla Max och Jesper hem till Pontus och då käkade vi lite pizza och hade det fint. :) Väldigt trevligt faktiskt. :)

Nä nu ska jag plugga lite svenska inför nationella provet och en skriva lite på samhällskunskapen. O sen kommer älskling med <3

Kraaam!