Nathalie.Anna

Mors dag!!!

Kategori: Allmänt

( Min älskade mamma <3)

Hej, Nathalie här som under den underbara helgen och senare delen av förra veckan blivit solbränd efter att ha vistats ute i det sjukt underbara väder som varit. Blev bränd som en korv i fredags och detr var kanske inte så kul, men lite färg tror jag nog att jag fått iaf. :)

Fredag: Solade hela dagen och sedan vid 6 kom älskling och vi gick lite promenad och sen fick vi den sprit vi hade beställt till student och annat. Sen på natten så tog vi bilen till Lidköping för att hämta lillbrorsan min som hade varit ute och roat sig i parken. O det gick helt okej, vi hade bra musik i bilen o stannade och käkade gott på vägen vid 2.

Lördag: Älskling åkte hem tidigt för att hjälpa sin mamma med kalaset som skulle börja klockan 15 och då var det öppet hus hela dagen och kvällen där. Jag åkte dit vid 12 och hjälpte till och det var väl helt okej. Det kom mycket folk och firade och det var god mat, gott att dricka och dans och dylikt. Var väl en helt okej kväll, stod upp hela dagen och kvällen o det klarade väl inte mina ben riktigt och jag fick lite feber där på kvällen men men ^^

Söndag: Nu är jag hemma och ska snart äta och ta en promenad sen. :) Ikväll kommer älskling till min efter att han grejat lite hemma. Jag o pappa var hemma hos kompisar och frågade om vi kunde sno lite björkris av dem till studenten då vi ska klä verandan lite och det gick utmärkt. :) Så det kommer bli grymt kul.

Mors dag idag, Gratta era mammor - det har jag gjort iaf. :) Älskar dig mamma <3

Till älsklingen min: Ja, du ska köpa det som vi behöver innan lumpen, både för min och din del. Du har verkligen dina tillfällen nu ska du veta <3

Kraaam!