Nathalie.Anna

30 December - Skvallernyheter!

Kategori: Allmänt

Tjeeenare på er allesammans ♥

Är ni laddade inför nyår, som faktiskt är redan imorgon?

Det är iallafall jag. Nu när alltid är löst med sjukts, sovplatser och planer så är det bara en massa roligt att se fram emot. Planerna är nu att på morgonen imorgon så åker jag till min älskling och hjälper honon med maten och det till alla. Sen vid 15-tiden så kommer Uddevalla-borna, Malin och Simon, Julia och kanske Markus och Mufflo, Joel och Stefan och då blir det att åka lite pulka efter fyrhjuling och bara ha det kul. Grabbarna ska nog basta lite också. Sen blir det lite middag och sen blir det att göra oss iordning och sådär. Det lär ta lite tid när alla ska göra sig iordning :)
Sen åker vi till Vara och hem till Malin och Simon och festar resten av kvällen där med bra musik, gott att dricka och trevligt folk. Det blir hur mysigt som helst. Jag längtar verkligen ♥
O chipsen är inhandlade samt champangen till tolvslaget.

Idag är det iallafall torsdag, även om det är dagen innan nyårsafton och jag ska plugga hela dagen. Sen ikväll så ska jag se Vampire Diaries klockan 20:00. Det blir trevligt.
Här kommer som vanligt denna veckans skvallernyheter:

Nyhet 1: "Skarsgård visar sympatierna i Hollywood", så löd en rubrik till en artikel jag såg på Aftonbladet för ett tag sen. Artikeln handlade då om att alla vet om att Alex är ett stort Hammarby-fan och har då satt upp en stor svensk flagga på grinden till sitt hem, och på den står det med stora bokstäver, HAMMARBY IF. Så nu är det inte bara svenskar som är medvetna om vad han brinner för, utan även hans grannar i Hollywood. Artikelskrivarna ställer sig också oklar till hurvida hans flickvän Kate Bosworth uppskattar detta. Vad tror ni?Nyhet 2:"De Niro - En ma:n med femton liv".
Denna artikel tycker jag var mycket intressant. Det stod nämligen om de män som har dött flest gånger på film. O den tävlingen vannj De Niro med 15 gånger i filmer som:
* Cape Fear
* Jackie Brown
* Heat m.m.
Här kommer listan på andra män som dött flertalet gånger på film:
Bruce Willis (11 gng)
Johnny Depp (10 gng)
Dustin Hoffman (9 gng)
Jack Nicholson (9 gng)
Al Pacino (9 gng)
Denzel Washington (8 gng)
Christian Bale (8 gng)
George Clooney (5 gng)
Intressant information va? Iallafall för oss som älskar film.