Nathalie.Anna

30 Januari

Kategori: Allmänt

Hej :)

Igår så var jag med mamma, pappa och mormor i Trollhättan för att shoppa lite kläder och för att följa med mormor till optikern för synundersökning. Hon hör lite dåligt nu för tiden, så hon föredrar när någon som hör bra och inte har haft stroke följer med och lyssnar under såna tillfällen, så det gjorde vi.
Min mormor har sen innan hon börjar skolan varit blind på sitt ena öga och det har hon ju lärt sig att leva med i hela sitt liv, köra bil och allt som hör till. Men då är det ju så att det andra "friska" ögat, som hon då måste lägga all kraft i seendet på och som då blir överansträgt har nu också tagit skada visade det sig. Från att ha sett O% på ena ögat och 70% på andra, så visade de sig att hon nu såg 0% på ena och BARA 40% på andra. Det betyder att min underbara mormor måste operera sig så fort som möjligt, men iom att ögonen är så känsliga så kan det gå fel och hon kan då förlora synen på båda ögonen. Usch, det önskar jag ingen. Min mormor klagar aldrig över något, jag vet att hon inte har det lätt, men hon klagar aldrig någonsin. Även fast hennes intressen består i att lösa korsord och läsa böcker, som hon nu inte kan pg.a den dåligt synen, så är hon tuff och klagar inte.
Jag har den bästa mormorn i världen <3

Idag är det ju fest på agendan. Nu har jag precis klätt på mig och ska snart åka och äta hos Pontus moster, sen blir det att åka raka vägen hem till mig och förbereda kvällen. Vid halv fyra-fyra så kommer mina favorittjejer från Trollhättan och då blir det matlagning. O sen förfest :) Ser fram emot kvällen och vad den kan ha att erbjuda.

Kraaam!