Nathalie.Anna

30 November!

Kategori: AllmäntTja! ♥

Jag fryser som en ko här framför datorskärmen. Det är riktigt iskyla utomhus idag. Det hade vart helt okej om man inte hade behövt vistas i det. :) Idag var det ju skola för mig hela dagen och det blev några vändor i kylan och det var inte gott precis.
Nu när jag hoppade på bussen, när jag åkte hem så var det en riktigt otrevlig busschaufför som körde bussen. Det började med att han klagade på oss som gick på bussen vid högskolan för att vi inte viftade in honom när han kom körandes. Varför skulle vi göra det? Han ska väl stanna i vilket fall som helst eller?
Sedan när jag skulle gå av bussen efter 45 minuter så blev han sur för att jag skulle gå av där fram, det ville han inte. Så jag fick gå av där i bak istället. Jag betalar en massa pengar i månaden för att åka buss och då tycker jag faktiskt att han kan vara lite trevligt. Han får ju betala för att köra liksom. O ska han vara otrevlig så ska han nog byta yrke. Vad tycker ni?Jag har inte mycket planerat för ikväll. Jag ska hinna skriva om en till artikel i arbetet och sen göra några uppgifter i böckerna. Sen klockan 19:30 så ska jag se PH och nu innan jag börjar med plugget så ska jag se det senaste avsnittet av Vampire Diaries. Yeeiy! ♥

Ha en fin kväll