Nathalie.Anna

28 Februari - Veckans Babe!

Kategori: Allmänt

Hej! ♥

Helgen har varit underbar, verkligen. Det är skönt med en lugn helg ibland med och inte bara festande. Vi hade en underbar kväll/natt hemma hos Malin och Simon i lördags i deras underbara hus. O de fick en grill i inflyttningspresent och den var de mycket nöjda med och den ska invigas någon helg. Yeiy!

Idag var det skola som vanligt och det var helt okej, men det börjar bli lite väl svårt nu tycker jag. Det är hur mycket teori att plugga in som helst, sedan ska det skriva ett uppsats till nästa fredag, plus att det är tentor och allt på g också. Det är mycket nu känner jag. Det känns inte riktigt som att vår lärare hinner med allt han vill hinna med heller. Usch.

Här kommer veckans babe:Ola Rapace. Jag har alltid tyckt att han har varit attraktiv. Jag avgudade honom, hans sätt och hans utseende i Wallander-filmerna. Han är grym. Han har helt enkelt något som tilltalar mig. Han har ett vackert, sexigt leende och han har lite av den där badboy-looken. Jag har egentligen aldrig varit en sådan tjej som faller för det där med badboy, men med Ola Rapace är det ett undantag. Han är vacker, på ett slitet, smutsigt sätt.
Haha, förstår ni hur jag menar?
Han är kanske inte en kille man tar med på släktmiddagen. Dock är han riktigt fin. Mums! :)