Nathalie.Anna

31 Oktober - Veckans Babe!

Kategori: Allmänt

Heeej! ♥

Jag har haft en underbar helg. Fredagen var lugn och fin, var hemma hos min älskling och såg en fullkomligt genomkass film (recension kommer senare) och åt lite chips och drack lite julmust och bara mös med varandra. Det är skönt att bara kunna tillbringa en kväll med den person man älskar utan krav på saker som ska göras, och bara ta hand om varandra.

Sedan när vi vaknade på lördag så drog vi direkt till Trollhättan, och shoppade lite kläder och jag hittade faktiskt det jag letade efter. Ett par nya stövlar till vinter (t.o.m med fodring), en ny snygg skinnkjol, vitaminer och det enda som vi inte hittade men som vi skulle hitta var något att ha på oss till maskeraden på lördagskvällen, men iochmed att vi inte åkte dit så var det ju lika bra.
Toppenkväll blev det med, med förfest och sedan hemmafest hos mig. ♥

O idag är det starten på en ny vecka och jag gick imorse in på skolans hemsida för att se om man klarade Lab 2 och det gjorde min grupp galant, vi hade endast två fel och det känns bra. Hoppas att Lab 3 som ska in på söndag går lika bra, det hade vart hur skönt som helst.

Här kommer veckans babe:Nina Dobrev. Denna enastående vackra kvinna är verkligen något väldigt extra. Jag älskar hennes roll i The Vampire Diaries, men jag kan tycka att hon hade kunnat vara ännu vackrare om hon hade en personlighet som verkligen sprudlade och det verkar hon inte riktigt ha. Men supervacker är hon i vilket fall som helst. Eller hur?!