Nathalie.Anna

23 Februari!

Kategori: AllmäntOh, vad jag älskar Drew Barrymores outfit på bilden ovan.
Jag har för mig att hon fick kritik för den på Aftonbladets modesida, men jag tycker verkligen inte att den ska kritiseras. Den är ju fantastisk!
Hon brukar inte alls stå ut och vara vacker i mina ögon, men i denna hårfärgen (jag har en svaghet för rött) och i denna outfit som är en blandning av gammalt och nytt känns det som så är hon verkligen supervacker. Tiopoängare Drew!Idag är det pluggade hela dagen, för det blir inte mycket med det imorgon. För imorgon börjar, vad jag tror, en oförglömlig helg.
Imorgon: Då blir det att åka till Pontus på eftermiddagen någon gång och förfesta lite innan vi drar till Göteborg och ser på Movits! och Kapten Röd och det kommer att bli grymt, vi har verkligen väntat på det här hur länge som helst. Och efter det drar vi till Maggie och festar till det med honom innan vi tar ett sent tåg hem och lägger oss för att sova ut för på lördag:
Då blir det att vakna upp med Malin, Simon och Pontus hemma hos Pontus och umgås med de hela dagen och det ska bli underbart. Sedan tror jag att vi åker relativt tidigt till Malin N och förfestar med henne inför Drängarna på Casa, och det kommer att bli toppen.
Det är så sjukt mysigt med vårt mysgäng, ni är bäst! ♥