Nathalie.Anna

29 Oktober - Låttips!

Kategori:

NU var det riktigt, riktigt längesen jag skrev ett inlägg här och jag har faktiskt saknat det.....
 
Men anledningen till min frånvaro ifrån bloggen är att jag var sjuk hela förra veckan och är fortfarande lite seg och trött i kroppen, men det börjar sannoligen gå åt rätt håll och det känns skönt. Det börjar bli riktigt uttröttande att inte kunna äta regelbundet, men det känns som att min matlust börjar komma tillbaka nu och jag får försöka äta upp mig de kilon som jag tappat de senaste veckorna.
 
Min helg har varit ganska lugn men underbar. Jag spenderade fredagen med Pontan. Vi åt god mat, drack gott, kollade en film och bara trivdes ihop med levande ljus och lite snö som föll så vackert ifrån himlen. O lördagen jobbade Pontus hela dagen och jag pluggade, grejade lite här hemma och bara tog det lugnt. O på kvällen kom världens finaste vänner Malin och Simon hit och drack lite vin, lyssnade på musik och pratade som förr i tiden och det kändes riktigt bra och det var riktigt mysigt! ♥
 
---------------------------------------------------------------------
 
Jag måste ju också säga att jag klarade förra tentan i Avtal och Kontraktsrätt och det känns riktigt, riktigt bra för jag vet inte om jag hade klarat att få en omtenta just nu med en sjuk kropp, så det känns underbart och nu är det bara att peppa inför nästa tenta nästa vecka! Denna veckan har jag inte mycket planerat. Det blir skola några dagar från och med imorgon och sedan blir det att tentaplugga resten av veckan och även nästa vecka till tusen. Dock ska jag försöka att plugga så mycket som möjligt denna veckan på veckodagarna så att jag kan vara lite ledig i helgen och umgås med mina fina vänner både fredag och lördag. Det kan bli supermysigt!