Nathalie.Anna

30 September - Boktips och Kommentar!

Kategori:

 
Hur död som helst skriven av Charlaine Harris. Detta är den femte boken i serien True Blood, och ska jag vara helt ärlig så är det dessa böcker som det går absolut snabbast för mig att läsa klart. Det tar inte många dagar precis, det måste bero på att man redan känner de flesta karaktärer i boken och att man (som jag är) är helt förälskad i serien i sin helhet. Alla böckerna jag har läst hittils i serien av fantastiska.
Boken får 8 av 10 i betyg av mig. 
 
Boken handlar om:
Sookie Stackhouses kärleksliv fortsätter att vara en komplicerad affär. Skaran av män som uppvaktar henne växer stadigt. Och det gör även hennes engagemang för de övernaturliga väsen hon umgås med (om än inte alltid frivilligt). Den här gången dras hon in i varulvarnas maktkamp då de ska välja en ny flockledare, något som försvåras av att en krypskytt bestämt sig för att ge sig på alla avvikande varelser i trakten. Sookie själv utsätts dessutom för ett attentat då någon sätter eld på hennes hus.
 
----------------------------------------------------------------------------------
Jag måste också inflika här och svara på en kommentar jag har fått på bloggen:

Det jag kan säga är att det är ju upp till dig, ett förhållande måste ju vara uppbyggt från grunden på tillit och jag skulle nog ha försökt om jag var du, i och med att du verkar tycka om honom så mycket, att ta honom tillbaka och känna efter. Med tiden kommer du ju antingen känna att tilliten kommer tillbaka eller att du inte kan lita på honom. Ta ett steg i taget!