Nathalie.Anna

28 December - Filmtips & Julen!

Kategori:

 
Avalon med b.la Johannes Brost. Jag hade ganska stora förhoppningar om denna film, då jag hörde i Schulman Show när Johannes Brost var där att Alex hade tyckt att det var en av de bästa filmerna han sett. Men jag blev besviken måste jag säga. Det var en konstig handling, och kvinnan som jag trodde var huvudpersonens fru genom hela filmen, var egentligen hans syster och jag vet inte, en väldigt speciell film.
Filmen får betyg 5 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Efter att ha avtjänat en tid med fotboja åker Janne, en föredetta festfixare, till Båstad för att öppna en exklusiv nattklubb och få sitt liv på fötter. Under den kändistäta tennisveckan gör han sista förberedelserna inför öppningen, umgås med systern Jackie och njuter av livet som stundande krogkung. Men bara några dagar innan premiären orsakar Janne en katastrofal olycka och hans alltmer desperata försök att hantera situationen drar honom in i en mörk nedåtgående spiral.
---------------------------------------------------------------------------------
Nu är precis färdigpackade inför skidresan som bär av imorgon. Det är en hel del som ska packas ner och som man inte får glömma, och det känns skönt att vi är färdiga med all packning utan maten som måste packas ner imorgon.
Det har varit en stressig, men underbar jul för mig iår. Jag har ätit en massa julmat och julgodis, druckit vin, glögg och julmust och umgåtts med min underbara familj. Sen var det fest och Casa på juldagen och sen kom Sandra och Madelen med familj på annandagen och därför har jag spenderat mestadels av min tid hos mamma och pappa den senaste veckan. Så det blev lite stressigt idag, när allt inför skidresan skulle fixas på samma dag. Men det gick det med, och nu blir det att åka iväg imorgon och fira nyår och Magnus födelsedag i Norge! :D
 
Jag har dock en smula (EN SJUKT STOR) ångest inför resan, och det p.g.a Lovika. Hon ska vara hos mina föräldrar hela nästa vecka, så jag är inte orolig för hennes välbefinnande. Men jag kommer att sakna henne något fruksansvärt. Hon är det finaste i mitt liv, så sjukt fin och söt och såååå snäll.
Hoppas, Hoppas, Hoppas att det kommer att gå bra! ♥ ♥
 
Ha en fin vecka och ett GOTT NYTT ÅR!