Nathalie.Anna

28 Februari - Låttips!

Kategori:

Hej! ♥
 
Jag har en superfin vecka, med superfint väder. Jag hoppas verkligen att det håller i sig över helgen, det hade vart helt underbart verkligen! Imorgon är det ju helg, och det ska också bli underbart. Imorgon blir det intervjuer på eftermiddagen med verksamhetsansvarig och ekonomiansvarig på Volvo Lastvagnar i Göteborg, samt ska det såklart hinnas med en lunch med min intervjupartner och klasskompis Jessica innan och sedan blir det att glida hem till Magnus och festa tillsammans med honom. Det ska bli superkul verkligen och supermysigt!
 
På lördag fyller min underbara mamma 48 år och det ska firas med buller och bång. Jag åker till henne på dagen någon gång och spenderar några timmar med henne, och hoppas att hon blir nöjd med presenterna jag köpt till henne och sen blir det att kanske träffa Malin & Simon och se Paranormal Acitivty 4 på kvällen, annars får vi se lite vad som händer och sker.
---------------------------------------------------------
 
Idag har jag pluggat hela dagen, har räknat och pluggat teori inför tentan idag. Fredagar brukar vara mina räkne-dagar i vanliga fall, men iochmed att jag är upptagen imorgon så fick det bli idag istället. Jag har också hunnit träna, och jag ska snart ta en paus i pluggandet och se på Farmen och göra mig en kopp te tillsammans med min älskling tänkte jag. U-N-D-E-R-B-A-R-T!