Nathalie.Anna

31 Januari - Helgen & Veckan!

Kategori:

Heej på er! ♥
 
Helgen som jag tänkte skriva lite om, kom jag på nu när jag skulle sätta mig och skriva om den, var ju för ett tag sen. Men det blir ju så när man har fullt upp varje dag och hela dagarna att man inte hänger med när det är veckoslut eller annalkande veckoslut iallafall.
 
Men förra helgen var iallafall toppen. Fredagen spenderades hos mamma och pappa, med några glas vin och färgning av mitt hår (som jag självklart blev nöjd med) och innan dess hade jag och Pontus vart och storhandlat och ätit gott i Lidköping.
Lördagen spenderade jag genom att storstäda lägenheten, och gjorde den fin, för på kvällen fick vi finbesök av Linnea, Johan & Magnus och det var verkligen hur kul som helst. Magnus lärde oss ölspel som han lärt sig i London och vi hade superkul och sen blev det Butlers som också blev toppen verkligen! Tiden gick fruktansvärt fort hela kvällen och natten, och sen var det helt plötsligt söndag igen....
 
---------------------------------------------------------------------
 
Den delen av veckan som har passerat har gått åt till att träna, plugga och återigen plugga och så har Pontus syster Sofia varit här med familj och ätit och umgåtts lite, och det var mycket trevligt.
Vi blev klara med ett grupparbete igår som jag blev nöjd med, det ska dock inte vara inne förrän i slutet av mars, men nu är det bara tre arbeten to go i dessa tre kurser som jag nu läser. Så nästa vecka blir det att ta nya tag med de arbetena och långa dagar på det. Men idag blir det att plugga hemifrån, blir en massa inpluggning av teori och även en hel del läsning i kurslitteratur och HELA dagen imorgon blir det bara att sitta och göra övning efter övning i Externredovisningen.
 
Sen är det helg med allt vad det innebär! Tjohoo!