Nathalie.Anna

29 November - Advent & Ledsamhet!

Kategori:

Jag har precis plockat upp alla adventsljusstakar här hemma.....
 
och fixat med allt som hör advent till, det är lite blommarangemang och det är röda ljus och det känns verkligen som att mitt hem är superfint och julmysigt nu. Julen är verkligen varmt välkommen in i mitt hem!
 
Denna tid är den tid som jag älskar mitt hem allra mest, nu när advent står vid dörren och det blir mer levande ljus och ännu mer om några veckor när alla tomtar och julgranen kommit in, jag längtar!
---------------------------------------------------------------
Snart är det helg och jag borde vara glad och förväntansfull inför den, och det är jag väl. Men jag är också ledsen, jag står inför (vad jag känner) är ett svårt val. Singo, som är min katt som bor hemma hos min mamma och pappa, alltså barndomskatten i mitt föräldrahem helt enkelt, ska avlivas på tisdag nästa vecka. Jag tycker att det är sjukt jobbigt, alla som känner mig vet hur fäst jag är vid henne. När jag bodde hemma sov hon varje natt hos mig och vart jag än gick så var hon efter som en svans och det älskar jag henne för. Världens finaste katt, som både jag och min lillebror vuxit upp med, ska försvinna ut våra liv. Det val jag står inför är om jag ska träffa henne innan tisdag eller inte, jag kan inte bestämma. Jag är rädd för att om jag åker dit så kommer jag inte kunna åka därifrån och åker jag inte så kommer jag att ångra mig. Hon är min kärlek! ♥ ♥
 
Ja, helgen kommer ju i antågande ikväll oavsett faktorer runt omkring och det kanske är bra det med. Ikväll blir det lugna puckar med Pontus, en bra film och god mat. Jag längtar faktiskt väldigt mycket till det!
För imorgon blir det inte lugnt för min del, jag har en hel del att fixa med här hemma på dagen och på kvällen kommer fina vänner hit och hänger och dricker vin. Och det känns som att det är precis det jag behöver just nu!
Ni betyder mest!
 
Ha en fin advent allesammans!