Nathalie.Anna

31 Oktober - Helgplaner!

Kategori:

Sicken höstruskdag...........
 
det är idag. Men det har inte gjort mig speciellt mycket, då jag har suttit inne och pluggat hela dagen och sen kan man ju lika gärna träna inomhus när det är regn och rusk ute, så det påverkas inte speciellt heller.
 
Det ringde precis en tjej ifrån konserthuset till mig och sa att Norlie & KKV hade precis ställt in sin konsert där på lördag. Jag kan inte påstå att jag blev alltför besviken, utan det gäller att sadla om istället och det gjorde vi så nu blir det förfest här hemma hos oss (där några av oss ska träffas innan och äta lite) och sen blir det Kronan och det ser vi fram emot! Wihoo!
 
Magnus kommer hit på lördag också och hjälper mig med beskattningsrätten som han har läst innan mig, världens snällaste Magnus! :D
------------------------------------------------------------------
Igår var jag för övrigt i skolan och det gick bra. Vi gick igenom skatteprocessen och sen gick vi igenom en gammal tenta, och det känns bra faktiskt. Kommer det en liknande tenta nästa vecka så kommer jag att klara den känns det som, men det märker vi. Jag tror och hoppas iallafall på att Mats skriver en rättvis tenta. Snart är det bara en vecka kvar. Puuuh!
 
Hoppas att ni har en bra höstrusktorsdag!