Nathalie.Anna

30 September - Filmtips & Oktoberfesten på Kronan!

Kategori:


Fast and Furious 6 med b.la Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez och superhunken Tyrese Gibson. Jag såg denna film mestadels för Pontus skull, han älskar ju dessa filmer och filmer som påminner om denna. Och jag måste nog erkänna att jag blev positivt överraskad, detta är en ganska bra film. Egentligen inte en film i min smak, men helt klart sevärd och speciellt bra med bra ljud och bild.
Filmen får betyg 7 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
När en rysk militärkonvoj attackeras i Moskva vänder sig agent HOBBS (Dwayne Johnson) till den ende som kan hjälpa honom att hitta den skyldige – DOMINIC TORETTO (Vin Diesel). Toretto går med på uppdraget när han får veta att LETTY (Michelle Rodriguez) är vid liv och jobbar för Hobbs huvudmisstänkte – OWEN SHAW (Luke Evans) – en före detta elitsoldat som byggt upp ett proffsteam av legosoldater. Toretto samlar det gamla gänget, inklusive BRIAN O’CONNER (Paul Walker), och ger sig ut på en fartfylld jakt efter Shaw och hans team som tar dem runt hela Europa. Biljakterna avlöser varandra i ett rasande tempo och blir allt vildare, större och mer actionfyllda.
 
-------------------------------------------------------------------
Jag har haft en toppenhelg, förra veckan startade väldigt bra men fortsättningsvis så blev den lite sämre. Pontus blev magsjuk (eller matförgiftad) på tisdagen så han var hemma ifrån jobbet mellan tisdag och torsdag, så det blev tyvärr inget Stockholm för vår del och heller inget med Filip och Fredrik. Men det är sånt som händer tyvärr och det roliga tog vi igen på fredagen med shopping hela eftermiddagen och filmmys på kvällen och på lördagen med fullt hus här hemma innan Oktoberfesten på Kronan, riktigt, riktigt kul! :D