Nathalie.Anna

29 December - Jul & Nyårsförberedelser!

Kategori:

Nu är julen över...
 
Och jag saknar den redan. Man har en massa förberedelser inför julen och sen känns det som att den är över lika snabbt som den kom till oss. Men min jul var i vilket fall som helst toppen. Jag fick spendera julen med de personer som jag älskar allra mest och Madelen blev jätteglad över klappar och födelsedagspresenter och det är verkligen huvudsaken. Hon hade med hjälp av Max, skickat ett brev till tomten om att han inte behövde komma iår, för hon skulle istället hjälpa honom att dela ut klappar och det gjorde hon superbra. Världens finaste tjej! ♥ ♥
 
Nu börjar det lida mot nyårsafton istället och det känns också toppen. Vi ska spendera nyår här hemma hos oss med trerätters i goda vänners lag och det kommer att bli super. Vi ska spela spel, lyssna på bra musik och dricka champagne tillsammans och starta året på bästa sätt.
 
Nu ska jag iväg och handla maten inför nyår, och Pontus ska handla lite raketer till tolvslaget. Sen blir det städ och matförberedelser inför onsdagen och det är en hel del som ska förberedas. Jag kom också precis hem ifrån Överby, där jag spenderat dagen med mamma och pappa, vilket var supermysigt. Det var mysigt att lunka på stan och kika på mellandagsrean och jag hittade faktiskt en del som jag länge letat efter.
Men nu hörrni, laddar vi inför nyår och hoppas att ni får en toppenvecka och en bra start på det nya året.
 
GOTT NYTT ÅR!