Nathalie.Anna

28 Februari - Filmtips & Fredagsmys!

Kategori:

 
Pineapple Express med Seth Rogen & James Franco. En hysterisk, fantastiskt och otroligt rolig film och en film i min smak. Jag fick denna film tipsad till mig av Peter Landqvist och det måste jag verkligen tacka för, herregud vilken film. Det är en film i en hysterisk fart med en humor som inte kan misslyckas eller missförstås och med glimten i ögat, jag tycker verkligen att detta är en sevärd film!
Filmen får betyg 8 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Ta ett djupt andetag och häng med i Pineapple Express, den senaste hysteriska succén från Judd Apatow, regissör och manusförfattare till På smällen. En haschrökande dagdrivare (Seth Rogen) blir det enda vittnet till ett mord som begås av en knarkkung (Gary Cole) och en korrumperad polis (Rosie Perez). Med ett pris på sitt huvud, tvingas han nu fly för livet och drar sin förvirrade langare (James Franco) och hans leverantör (Danny McBride) med sig på ett galet och rykande äventyr.
 
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=bYg2EJLJids
------------------------------------------------------------------------------------------
Nu är det snart helg här hemma hos oss och det ska bli väldigt skönt. Det var egentligen meningen att vi skulle på kalas och fira mamma, som fyller år på söndag, imorgon kväll. Men hon är sjuk så det fick bli nästa helg och ändrade planer. Så istället så ska jag tillbringa lördagkväll med plugg som det ser ut nu, och det kan vara skönt att komma en bit påväg med det innan nästa vecka.
 
Ikväll blir det i vilket fall som helst lugnt för min del, Pontus ska på firmafest och det kanske blir någon form av förfest för de här hos oss, men sedan ska jag laga god mat, hälla upp ett glas vin (Hannah Widell och Amanda Schulmans rosévin såklart), se serier och ta ett bad med levande ljus och bara njuta av en LEDIG fredagskväll! :D
 
Denna veckan har varit, precis som filmen ovan, ganska hysterisk för mig. Jag har efter tentan i lördags, som jag hoppas gick vägen, då endast en person klarade den enligt rykten, påbörjat kursen microtheory denna veckan. Det har alltså varit skola hela veckan, och i denna kurs på fem veckor ska vi skriva två uppsatser och även en skriftlig tenta, vilket inte blir mycket ledig tid att erbjudas. Utan det blir att plugga varje dag, oavsett veckodag. Men det blir spännande!