Nathalie.Anna

29 Mars - Ledig helg!

Kategori:

Nu är det återigen lördag.......
 
och jag har en underbar helg. En lugn och fin helg, som jag igår påbörjade med Pontus här hemma med god mat och ett glas vin och en bra film och bara en massa mys. Jag kan verkligen njuta av helgen denna helgen, då jag skrev tenta i lördags eftermiddag och det kändes riktigt, riktigt bra. Det kändes som jag hade lyckats pricka in de rätta sakerna att läsa på och det är en lättnadens känsla verkligen. Och i och med att det inte går att få tag i boken till nästa veckas kurs förrän på måndag, så har jag inget att läsa på hela helgen.
Det är första helgen sen långt innan jul som jag är helt ledig, skööönt!
 
Snart ska jag börja göra mig iordning för en kväll tillsammans med mamma och Pontus i Främmestad, med goda viner och goda oster och även grillning. Det ska bli supermysigt! Sen ikväll/inatt så ska vi hämta pappa i Trollhättan som är ute och svänger med laget på jobbet och det förtjänar han verkligen, att komma ut och ha lite skoj. Världens bästa pappa! ♥
 
Jag vill även tillägga att jag hade en UNDERBAR lördagsafton förra lördagen med Karro & Malin ifrån "förr" och även nya bekantskaper som Emelie, Bahnemann och Sofia men även underbara Amanda som är en bekantskap från förr med nytappning kan man säga och det kändes verkligen skönt när man är på samma blad igen.
Tack för kvällen fina vänner! ♥