Nathalie.Anna

28 November - Första advent & Vinterfesten!

Kategori:

Idag är det fredag och jag har fått upp mina underbara adventsljusstakar........
 
Och det är riktigt mysigt och fint i mitt hem nu. Jag älskar den julkänslan som börjar infinna sig runt första advent och som håller i sin fram till jul. Jag älskar julen verkligen!
 
Nu när både helgen och advent står och knackar på dörren så blir det till att riktigt mysa till det och umgås med de man tycker om. Ikväll är det Vinterfesten här i Vara och den tänkte vi gå på, om det blir så i slutändan, men det tror jag och det siktar vi på. Det verkar bli förfest här hemma hos oss och den börjar redan vid sex-tiden då några stycken kommer hit och äter lite mat innan resten av gruppen kommer. Kvällen kommer att erbjuda en massa trevliga samtal, mys med julstämning, glögg och pepparkakor och en massa bra musik och gott att dricka.
En toppenkväll hoppas vi på helt enkelt! ♥ ♥
 
Imorgon har vi inte planerat in så mycket än. Dagen kommer jag att spendera med plugg och träning och Pontus med jobb på sin front. Sen blir det antingen mys i soffan här hemma på kvällen, med god mat och lite spel, eller kanske en bio om vi hittar någon film som vi vill se. Det återstår att se helt enkelt. Men det lutar åt en filmkväll här hemma, speciellt om Pontus får bestämma. Han satte nämligen in nya högtalare (bashögtalare) igår, under soffan, så när det spelas musik eller en film med bas, så vibrerar soffan och det är tydligen ascoolt, så det ska testas! :D