Nathalie.Anna

31 Oktober - Helgplaner & Opponering!

Kategori:

Ja, nu är veckans bästa dag äntligen här..........
 
och den är bäst för att det är början av helgen och man vet att man har några dagar framför sig med vila och roligheter och det är en underbar känsla. Jag gillar också fredagar för att då kommer veckans avsnitt av Parenthood ut och det är verkligen något som jag ser fram emot, en superbra serie helt enkelt. Och inte nog med det, Fredagspodden med Hannah och Amanda, Alex och Sigges podcast och från igår Filip and Fredrik podcast kan också njutas och lyssnas på. Wihoo!
 
Planerna för helgen är lite luftiga för tillfället, de är inte helt bestämda. Jag vet vad som ska ske ikväll i vilket fall som helst, Pontus ska på kalas under kvällen och jag ska ägna mig åt plugget. I måndags skulle jag ha fått in medstudenters uppsatser i engelskan för att hjälpa till att opponera på de, men har bara fått två studenters texter hitills, och väntar på resten. Opponeringen ska in på måndag, och därför hoppas jag att jag får texterna ikväll så att jag kan sitta med det under kvällen/natten. Annars får det nog bli Idol och en god ost med lite vin här hemma för att unna mig lite.
 
Imorgon är det som sagt fluktiga planer. Vi känner för att hitta på något kul med vänner här hemma, men vi har inte bestämt riktigt vad och vi väntar svar för att se om det är någon som är tillgänglig. Annars får det blir en lugn och fin dag och kväll med god mat, gott att dricka och en bra film här hemma och det är inte fyskam det heller, verkligen inte. Vi får helt enkelt se hur det blir! :D
 
Jag hoppas att ni får en kanonhelg och ta hand om varandra!