Nathalie.Anna

29 September - Höstväder & Tacomys!

Kategori:

Ny vecka i det underbara höstvädret.............
 
imorse när jag var ute och sprang så kändes det verkligen att det var varmt i luften, för andra dagar har det varit lite frysande och kallt i början av löpturen, men inte idag. Tänk om detta alltid kunna vara höstvädret, och att vi kunde slippa regnet och gå direkt till snön istället, mys!
 
Jag har haft en toppenbra helg. Blev lite ändrade planer i lördags, då vi bestämde oss att åka på tacokväll hos mamma och pappa istället för att vara hemma och ta det lugnt, men det var supermysigt och supergott och Pontus fick satt upp några lampor hos mamma och pappa också, och det blev jättefint verkligen.
 
Denna veckan erbjuder en massa plugg för min del, satt och skrev en uppsats och analys igår, så har kommit en god bit påväg inför planeringen i plugget denna veckan, sen blir det träning under hela veckan och läkarbesök imorgon. Jag ska också hinna gå en långpromenad med Denise, och det får nog bli på torsdag och det ser jag verkligen fram emot! :D
 
Åh, igår såg jag och Pontus på de två sista avsnitten av ER, och det känns nästan lite sorgligt. Jag har bara sett alla femton säsonger en gång förrut, och både jag och Pontus älskar ju den serien, så nu ska vi försöka hitta en annan, lika bra, serie att se på och det lutar åt Chicago Fire faktiskt. Någon som sett den?