Nathalie.Anna

26 April - Bowling med fina vänner!

Kategori:

Idag är det söndag och jag har haft en mycket trevlig helg...
 
Fredagen bjöd på bowling och mat tillsammans med Peter och Pauline med barn och det var supermysigt och vi rundade av med några öl och lite sällskapsspel här hemma hos oss och det var hur mysigt som helst och det ska vi snart göra om, typ när vårbruket är färdigt, hehe.
Igår tog vi de mestadels lugnt, Pontus jobbade hela dagen och jag fixade lite här hemma och var ute och flängde lite, men kvällen bjöd på lite god mat, levande ljus och en bra film i varandras sällskap och det var supermysigt och då hann jag även tvätta lite inför kommande vecka, så det var perfekt.
Idag är det städning som står på schemat, jag och pappa ska åka en sväng till mormor och städa färdigt hennes lägenhet. Vi ska putsa alla fönster, städa spis och ugn och dammsuga och plocka ut det som finns kvar, så det kan ta en liten stund, men då är det tur att man är två, för då går det iallafall undan.
 
Snart är en ny arbetsvecka på intåg och det känns bra. Det är en kortare vecka denna veckan, så det kommer att kännas lite konstigt med det är ju alltid härligt med lite långledigt. Annars är det inte så mycket mer än jobb planerat för veckan, det ska handlas lite mat och bakas inför långhelgen och det kan man ju verkligen unna sig, och den helgen ska jag spendera i goda vänners lag och genom mys med Pontan, och det kommer att bli superbra tror jag.
Hoppas att ni har ett fortsatt fint avslut på veckan...