Nathalie.Anna

28 December - God Fortsättning!

Kategori:

Åh, vilken underbar jul jag har haft...
 
Den började med lite julfirande hos min mamma och pappa dagen innan julafton och det var supermysigt och skinkan är alltid som godast när vi äter den dagen innan, mums.
Sen delade vi upp oss lite på julafton, jag spenderade dagen hos mamma och pappa med min familj och mormor och Pontus spenderade julen med sin familj och släkt och se träffades vi här hemma på kvällen. Och vi är både mycket nöjda med vår jul, vi har verkligen njutit av god mat, gott sällskap och en massa levande ljus och mys.
Hur härligt som helst helt enkelt!
Juldagen spenderade vi här hemma med att ha lite fest på kvällen, lite hemvändarfest kan man nästan säga, vineet flödade och vi åt och drack gott och det är lite extra trevligt när man träffar människor som man inte träffar så ofta, ett par år har nog t.o.m gått, men supermysigt hade vi det.
 
Idag är en start på en ny vecka och jag började med att åka en tripp till Lidköping för läkarbesök, det gick bra men hade såklart helst sluppit om jag hade fått välja. Men ingenting kan förstöra min dag idag för idag kommer Sandra hem med familj, och som jag har längtat. Jag kan knappt bärga mig till jag får hålla, pussa och krama på Nicolas och Madelen och ge Sandra världens största kram och det ska även bli mysigt att ge Madelen och Nicolas deras julklappar och födelsedagspresenter. Wihoo!
 
Men snart smäller det riktigt ordentligt. För snart är det nyårsafton med allt som det innebär. Vi har tänkt att fira med goda vänner i Nossebro med god mat och en efterrätt som vi ska göra och ta med oss, och jag tror att det kommer att bli en toppenkväll. Jag tycker att just nyår bringar tankar och känslor om en nystart och att alltid på något sätt är möjligt på nyårsafton, och det tror jag nog att det också är, hoppas att ni har en god fortsättning så hörs vi snart igen.
 
Kram Kram...