Nathalie.Anna

11 December - Tandläkaren & Läkaren!

Kategori:

Idah har det verkligen varit fullt upp...
 
Det har utöver det jag brukar göra på fredagar varit tandläkarbesök och läkarbesök på schemat och både besöken har gått bra. Hos tandläkaren, hos mamma här i Vara, fick jag en massa komplimanger för mina fina tänder, så det känns bra, inga hål och heller inga början till hål, toppen.
 
Annars har det varit jobb, jobb och jobb som gällt denna veckan. Men jag har också hunnit med några träningspass och det känns riktigt bra att komma igång. Jag och Pontan var på gymmet ihop i söndags och körde ett pass och det var superkul, sen har jag sprungit lite på kvällarna efter jobbet och även styrketränat hemma under veckan och igår bokade vi in oss på ett cykelpass, och det var helt sjukt vad jobbigt det var. Ett tag trodde jag att jag skulle dö eller svimma, men jag överlevde och idag känns det värt det och det ska vi göra om nästa vecka.
 
Men nu släpper vi träningen för en kväll, för nu är det fredag och det känns toppen. Förra helgen var toppenbra, då vi spenderade fredagen med mamma och pappa med lite mat och fix där och det var verkligen supermysigt, blev lite mycket vin, men gott var det. Lördagen spenderade vi sedan på Överby och jag blev klar med mina sista julklappsköp och det känns riktigt skönt att vara helt klart och kunna släppa det. Det blir väl till att hjälpa Pontus att komma på lite julklappar till sin släkt dock.
Nu är det som sagt helg snart igen och ikväll är det Afterwork som står på schemat, klockan 18 slår vi upp portarna hem hit för ett glas innan vi drar till Esti och äter god mat senare ikväll och efterrätten tänkte vi sedan servera hemma hos oss då jag gjort bakelser med grädde och smarties bland annat, så det lär bli en toppenkväll. Annars blir det lugnt resten av helgen, imorgon blir det någon film och god mat och njutning av varandras sällskap, precis som en lördag ska se ut tycker jag.
 
Hoppas att ni också får en toppenhelg och pussa på era närmaste...
 
 
Kommentera inlägget här: