Nathalie.Anna

23 December - God Jul!

Kategori:

Åh, nu är det äntligen lite julledigt...
 
Och julkänslan börjar på riktigt infinna sig och det känns underbart. Jag har haft en toppenavslutning på denna terminen idag, jag har jobbat på VänerTekno hela förmiddagen där vi fikade, delade ut lite julklappar och fick undan supermycket inför årsbokslut och dylikt, så ett bättre avslut på detta arbetsåret kan jag inte tänka mig.
 
Nu är det lite ledigt och det ska bli jätteskönt, det ska bli en massa gott sällskap, god mat och trevliga aktiviteter i dagarna som kommer. Ikväll ska vi till mina föräldrar och fira lite, vi ska äta god julskinka, förmodligen klä granen (om inte mamma redan gjort det) och bara mysa i deras sällskap. Ungefär som vi gjorde förra helgen med Pontus familj på lördagen, vi åt god julmat och spelade julklappsleken och bara hade det trevligt och samma ska det bli ikväll. Imorgon delar vi dock upp oss lite jag och Pontan, Pontus åker iväg och firar med sin familj och jag med min, och sedan hämtar jag upp honom på kvällen/natten och så åker vi hem och firar lite hemma i varandras sällskap och det ska bli supermysigt. Sedan på juldagen blir det lite party här hemma hos oss, det börjar runt klockan sju, men innan några barndomskompisar till Pontus kika förbi med flickvänner och tjata lite skit och dricka öl, får passa på nu på hemvändarhelgen.
 
Det är väldigt mycket att se fram emot nu (trots att det inte är någon snö). Nu drar julen igång med allt som den innebär, allt underabart. Sen på måndag kommer Sandra med familj hem och som jag har saknat de, då ska vi fira lite jul ihop, och även Madelens födelsedag och jag ska pussa ihjäl mig både på Madelen och Nikolas, myspys verkligen. Direkt när det är över drar nyårsförberedelserna igång, och nyår är ju alltid nyår och det ser man oftast fram emot och precis det gör jag.
 
Ha en fin jul, så hörs vi i mellandagarna...
 
Kommentera inlägget här: