Nathalie.Anna

4 December - Gymkort & Bokslut!

Kategori:

Denna arbetsveckan har lidit mot sitt slut...
 
Och den verkar avslutas med en väldig storm. Det är helt sjukt vad det blåser ute och det blåser saker omkring och man får verkligen hålla i hatten när man beger sig ut och försök, ni alla, att vara försiktiga där ute.
 
Jag har haft en bra veckan hittils, det har varit mycket på jobbet med bokslut och dylikt, men vi hann färdigt med det igår och det känns bra, vi jobbade på som attan och vi ligger hur bra som helst i fas med ekonomin nu och det är inte fy skam. Annars har det varit lite julklappsköp och julplanering som skett denna veckan, jag har även investerat i ett gymkort som jag ska börja använda i helgen och det ska bli riktigt kul. Det blir något som jag och Pontus kan göra ihop och det är alltid kul att spendera tid tillsammans.
 
Nu är det i vilket fall som helst helg och ikväll ska vi till mamma och pappa för att äta lite gott och dricka lite gott vin och bara mysa i deras sällskap, vi ska hjälpa mamma att bestämma hur hon ska ha det med tavlor och liknande i vardagsrummet sen de tapetserade och det kommer nog att bli superfint i vilket fall som helst.
Imorgon ska jag starta dagen med att åka till mamma och pappa och hjälpa pappa att köra en massa skräp till tippen, sen ska jag spendera kvällen med Pontus här hemma med en bit god mat och en bra film och en massa levande ljus. På söndag har vi däremot tänkt fixa med de sista julklappsinköpen, det blir en tripp till Överby för att göra detta, vi tänkte ta ett pass på gymmet innan vi drar dit på söndag och därmed tror jag att även detta kommer att bli en superbra helg.
 
Jag hoppas att ni tar väl hand om varandra där ute och unnar er något riktigt gott ikväll...
Kommentera inlägget här: