Nathalie.Anna

30 Juni - Jordgubbens Dag!

Kategori:

Idag är det tisdag...
 
Och en mycket bra sådan, solen skiner och det sköna sommarvädret har äntligen nått oss och det är riktigt härligt. Men trots att det inte var riktigt lika fint väder i helgen så hade jag en toppenhelg. I fredags var Pontus på firmafest och på första kvällen på Jordgubbens dag och därmed passade jag på att rå om mig själv hemma med ett bad, tvätt och peeling och ansiktsmask och det är ju alltid lika skönt när det är gjort. På lördagen tog vi det ganska lugnt på dagen för på kvällen hade vi förfest som sedan ledde till utgång på Jordgubbens dag och det var riktigt kul. Det var mycket roligt folk, bra musik och mycket större än det varit andra år, så det får jag vara riktigt nöjd med och det var riktigt kul att träffa en arbetskamrat i tältet också, alltid kul att träffa folk man känner på oväntade ställen. 
Tack för alla som förgyllde min lördagskväll!
 
Nu är det dock en ny vecka och andra arbetsdagen är nu gjord och det är ju alltid skönt. Det är fullt upp på både Väner Tekno och Focus och jag föredrar när det är just så, fullt upp, då trivs jag som bäst. Annars är det mestadels träning och jobb på agendan för denna veckan, ska även hinna tvätta och träna lite och skulle även behöva ta en tripp till HM och handla lite smink någon eftermiddag, det får kanske bli på fredag efter jobbet, det är lika bra att göra det nu innan semestern närmar sig.
 
Vi väntar fortfarande på att min moster ska få sin bebis och som vi längtar. Det är beräknat på söndag, men jag har en känsla av att han kommer att komma senare, dock vore det mysigt om han föddes på sin mammas 40-årsdag. Oavsett så längtar vi och jag kan inte bärga mig till jag får träffa honom och Madelen! ♥ ♥
 
Hoppas att ni har en fortsatt fin tisdagskväll...