Nathalie.Anna

30 Mars - Jobb & Farmen!

Kategori:

Åh, vilken härlig dag jag har idag...
 
Jag fick idag reda på att jag börjar jobba nästa tisdag, direkt efter påskledigheten. Wihoo, det ska verkligen bli så skoj och jag ser verkligen fram emot det. Jag trodde nästan att det var för bra för att vara sant när jag fick detta jobbet, men ibland ska man verkligen ha flax och tillsammans med lite kontakter och rätt utbildning så har jag äntligen lyckats. Jag kan knappt vänta på att få börja jobba. Det som återstår nu är ju bara att bestämma om jag ska fortsätta plugga eller inte samtidigt, men som det känns just nu, idag, så vill jag inte det. Jag är så trött på det och vill fokusera på jobbet, så så får det nog bli.
 
Denna veckan har jag lite all möjligt inplanerat. Jag ska fixa och så inför jobbet såklart, men jag ska också hinna handla och umgås med Madelen och Sandra som kommer hem imorgon eller på onsdag och det ska verkligen bli supermysigt. Jag ska verkligen mysa sönder med de och bara njuta av att vara i deras sällskap, som jag har saknat de. Jag ska även hinna tvätta och planera lite inför påskhelgen som närmar sig med stormsteg och det blir även mycket träning, utrensning i mormors lägenhet och lite smått och gott.
 
Förresten, SPOILER ALERT TILL FARMEN, så vann ju Örjan Farmen igår och det kändes riktigt jäkla bra. Han har verkligen gjort sig förtjänt av det, han har jobbat hårt dag och kväll och natt, inte klagat och alltid med ett leende på läpparna och sen att han ser sjukt bra ut och verkar ha en mysig, givmild personlighet för ju bara att han förtjänar det ännu mer.
Hoppas att ni har en lika bra start på veckan som jag har.