Nathalie.Anna

31 Maj - Biobesök & Mors dag!

Kategori:

Nu har denna vecka snart nått sitt slut...
 
Och jag har haft en bra vecka. Jag har jobbat på mina två jobb och det har gått bra på båda och det känns ju såklart jättebra. Jag har hunnit ta mig lite springturer och promenader efter jobbet och det njuter jag till fullo av.
 
I helgen har vi bara gjort en massa skoj. I fredags lagade vi lite god mat här hemma och sen åkte vi till Lidköping och gick på bio, vi såg skräckfilmen "Poltergeist" och vi tyckte båda att den var riktigt, riktigt bra och recension om den filmer kommer inom en snar framtid såklart. Det var riktigt mysigt att gå på bio, det borde vi verkligen göra mycket oftare. Igår hade vi det också mysigt när vi spenderade kvällen hemma hos mamma och pappa. Vi åt lite middag och drack gott vin och pratade till sent på kvällen, så det var en riktigt lyckad kväll helt enkelt och vi fick firat lite mors dag (en dag tidigt) och mamma fick lite presenter som hon blev glad för.
Och jag vill med det också inflika, att min mamma är verkligen världens bästa och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne, världsbäst helt enkelt! ♥ ♥
 
Den kommande veckan nu är det mestadels jobb och träning som gäller, precis som det ska vara. Jag har även ett läkarbesök innan jobbet på torsdag som jag måste se till att gå på. Så då blir det verkligen att gå upp med tuppen, runt fyra och fixa med allt innan det bär av, som tur är så är läkarbesöken i Lidköping så att jag bara kan åka till Väner Tekno direkt efter besöket och det kommer ju att lösa sig.
 
Jag hoppas att ni har en fin söndag och har haft en fin vecka...