Nathalie.Anna

27 November - Julfest & Första Advent!

Kategori:

Åh, nu har jag gjort det riktigt mysigt här hemma...
 
Jag har adventsstökat och därmed fått upp lite julgardiner, adventsljusstakar och lite röda dukar, handdukar och mattor och det är riktigt mysigt nu och jag älskar verkligen mitt hem under denna tiden, under advent och julen. Absolut den bästa tiden.
 
Det har hittils varit en toppenbra vecka, det har varit jobb och jobb och jobb som har gällt för min del. Det har varit en massa fakturering denna veckan inför bokslut nästa vecka och det är ju alltid kul att fakturera liksom, det är ju till slut pengar in. Annars har det varit ganska lugnt här hemma denna veckan, dock var vi på adventskaffe hos mormor på Lindbacken igår och det var hur mysigt som helst, det var en hel del anhöriga där och vi åt gott och det var verkligen kul att se mormor glad och uppklädd till tänderna och trivas med livet i en adventsmiljö.
 
Nu är det helg i alla fall och det är ju alltid härligt och jag ska verkligen passa på att njuta denna helgen. I eftermiddag bär det dock av till Lidköping, där jag först ska förfesta lite med Catherine och sedan ska vi ut och äta julbord med resten av grabbarna på Vänertekno under kvällen och det kommer säkerligen att bli superkul och mysigt. Morgondagen erbjuder lite fix här hemma och sen blir det lugnt och fint hela dagen och kvällen skulle jag tro, det kan nog bli ett och annat serieavsnitt och någon film med ett gott glas vin och en god middag och det är ju absolut inte fy skam det inte. Vi skulle även behöva åka en sväng till Överby för att handla de sista julklapparna, men det kan hända att det får bli nästa helg.
 
Hoppas att ni har en toppenfin adventshelg och njuter lite extra av livet...
 
Kommentera inlägget här: