Nathalie.Anna

30 Oktober - Födelsedagar!

Kategori:

Hej på er mina vänner!
 
Här sitter jag och skriver detta blogginlägg som en början på denna helgen. Det har som vanligt varit en fullspäckad vecka och det gillar jag ju. Det har varit jobb och träning och veckhandling, jag skulle gått en promenad med Sarah också, men hon hade fullt upp denna veckan så det får bli imorgon eller på söndag istället och det är verkligen något att se fram emot. Annars har jag som sagt köpt och bytt gardiner i vardagsrummet och det blev toppenbra, idag stannade jag på Jysk efter jobbet och köpte lite nya kuddöverdrag som ska matcha gardinerna och jag är supernöjd och nu är det inte heller så lång tid kvar innan man får sätta upp julgardiner istället och som jag längtar till dess.
 
Annars hade jag en lugn helg förra helgen, vi åkte en sväng till mamma och pappa på fredagskvällen och åt gott och tjötade lite med de och sen var det lugna puckar resten av helgen och vi hann t.o.m med att baka bullar och de blev supergoda verkligen och det är alltid bra att ha i frysen. Det blir ungefär samma denna helgen, lugnt och fint. Vi tänkte spendera kvällarna med att laga god mat, mysa och se en film eller två. Höstmys helt enkelt! ♥
 
Idag är en stor dag i min bekantskapskrets, det är nämligen två födelsedagar idag. Världens finaste Emelie fyller 24 år och det ska vi fira nästa helg när vi åker en sväng till Norrköping för att gå på hennes födelsedagsfest och idag fyller även min chef Jonas år, han blir ett år äldre men ser inte ut som en dag över 25 år, det är alltid bra när flera man känner fyller samma dag också, för nu när Emelie fyller idag, så kommer jag därmed aldrig att glömma min chefs födelsedag. Toppen ju!
 
Ha en fin helg, så återkommer jag med ett inlägg imorgon...