Nathalie.Anna

29 September - Bokslut & Träning!

Kategori:

Hejsan Hoppsan...
 
Hoppas att ni mår bra allesammans, för det gör jag. Idag har varit en lång dag på jobbet då det var handledarkurs och jag jobbade över lite, men annars har det varit en toppendag.
 
Jag har också haft en superfin och lugn helg. Fredagen spenderade jag här hemma med Pontan, vi lagade lite god mat och såg en film, en skräckfilm som var riktigt läskig (filmrecension kommer inom en snar framtid) och sen såg vi några avsnitt av serier innan vi gick och la oss ganska tidigt. Lördagen spenderade vi kvällen hos mamma och pappa, vi hämtade upp mormor på vägen och sen käkade vi gott och drack lite gott vin med min familj, och det var supermysigt. Vi saknade Robert såklart, men honom och Hannah träffar vi säkert snart ändå, men helgen var toppen helt enkelt.
 
Denna veckan har gått igång med en rivstart och vi har inte supermycket planerat, det är träning och fix här hemma som gäller och det ska även veckohandlas (vilket jag tror att jag gör imorgon efter jobbet), men annars är det mestadels jobb som gäller. Det är ju sista veckan i september nu, så det är bokslut och grejer som gäller och allt som ska in på september gällande fakturering och betalningar och bokföringar, ska ske denna veckan och det ska vi nog hinna med får vi tro, det är vår förhoppning iallafall.
 
Hoppas att ni har en skön tisdagskväll så hörs vi snart igen...