Nathalie.Anna

30 April - Tiden som gått sen sist!

Kategori:

Hej på er...
 
Nu var det verkligen ett tag sen jag loggade in och skrev några ord till er, mycket p.g.a att jag inte haft så mycket tid över till annat än jobb, träning och en hel del nöjen.
 
Förra helgen hade jag till att börja med en riktig toppenhelg. Vi begav oss till Eskilstuna för att hälsa på Magnus på fredagen och vi hade verkligen en toppenkväll. Vi drack gott och skrattade mycket och fick lära känna en arbetskompis och gullig tjejkompis till Magnus också och det var mycket trevligt. Lördagen spenderade vi tillsammans med Magnus inne i staden Eskilstuna och där vi också lunchade ihop innan vi begav oss tillbaka hemåt.
 
Sen var det helt plötsligt en ny vecka med jobb och träning, spinning och veckan sprang bara förbi. Nu är det helg igen och igår var jag ute med jobbet, med Vänertekno. Vi förfestade hemma hos Danne på jobbet och sen drog vi till Olearys och bowlade och det var hur kul som helst. Kvällen avslutades sen på Bullseye där vi åt gott och drack gott och det var också hur mysigt som helst och det gör verkligen mycket för lagkänslan att träffas utanför jobbet och hitta på saker och jag hade en toppenkväll som jag kommer att leva på länge.
 
Idag och resten av helgen har jag inte så mycket planerat för. Pontus är iväg på nöjen i Göteborg hela dagen idag och då passar jag på att at det lugnt och få gjort lite här hemma och sen ikväll när han kommer hem så blir det lite filmmys tillsammans med honom och det ska bli riktigt mysigt, lugnt och skönt.
 
Jag hoppas att ni har haft det toppen sen vi hördes senast och att ni har en trevlig helg...
Kommentera inlägget här: