Nathalie.Anna

8 April - 7 år & 5 månader tillsammans!

Kategori:

Åh, det är riktigt härligt med fredag och helgen står vi dörren...
 
Jag har inte så mycket planerat denna helgen, det kommer att bli ganska lugnt, exakt som förra helgen. Ikväll tänkte vi laga lite god mat och se lite på serier och dricka ett glas vin eller två och bara umgås med varandra. Imorgon ska Pontus på fotbollsläger och vara borta till på söndag så jag har inte jättemycket planerat för morgondagen. Jag tänkte i vilket fall som helst fått rensat min garderob imorgon, det behövs verkligen och även ta fram lite vårkläder. Det kan hända att jag åker en sväng och äter lite med mamma och pappa på kvällen, annars blir det en lugn hemmakväll med en bra film.
 
Denna veckar har lunkat på precis som den ska. Det har varit full med jobb och träning och även ett spinningpass. Det är ju i början på månaden också så det har varit bokslut denna veckan och det är alltid lika kul, man lär sig något nästan vid varje bokslut, speciellt när man bara gör det en gång i månaden, men kul är det och skönt när det är gjort och allt stämmer.
 
Idag är det den 8:e april och det är en mycket fin dag, jag och Pontus firar nämligen 7 år och 5 månader tillsammans idag. Det är en stor dag och jag är mycket stolt och glad över att vara Pontus sambo och det är något som jag håller väldigt kärt. Jag är så sjukt stolt över den personen som Pontus är och jag är väldigt stolt över att han ska börja plugga snart och att han faktiskt provar något som skrämmer honom lite, han är helt enkelt den person som jag ser upp till allra mest, och som har gett mig precis allt gott. ♥
 
Jag hoppas att ni får en toppenbra helg och att ni försöker njuta av det fina vårvädret och komma ut i solen lite. Jag ska verkligen försöka vila upp mig och kanske sätta mig ute i solväggen och läsa lite, det är tydligen något jag behöver, för idag när jag var hos läkaren så visade det sig att jag hade högt blodtryck och det är något mycket ovanligt för mig, då jag alltid haft relativt lågt blodtryck, så nu blir det en stressfri helg med en förhoppning att minska blodtrycket lite.
 
 
Kommentera inlägget här: