Nathalie.Anna

26 Februari - Mysiga tulpaner & Girls!

Kategori:

Hallihallå på er mina vänner...
 
Nu är det helg och det känns underbart. Jag är riktigt laddad för denna helgen och vi har faktiskt ett par riktigt trevliga planer denna helgen. Förra helgen var toppen vill jag börja med att säga, fredagen var den absolut bästa kvällen då vi tog med oss mormor hem till mamma och pappa för lite taco och vinkväll och det blev verkligen en toppenfin lkväll. Det allra goaste var när vi kom till mormor på Lindbacken och hon hade köpt en bukett med tuplaner för att ge till mamma för att hon trodde att mamma fyllde år och att det var 2:e mars i fredags. Hon är verkligen så söt och omtänksam fast inte hennes huvud hänger med alla gånger, men mamma blev glad för blommorna och jag älskar bara min mormor mer och mer.
 
Men nu är det ny helg och vi ska äta lite gott i eftermiddag/kväll när Pontan kommer hem ifrån jobbet och ta ett glas vin med en bra film, jag funderar på om vi ska se den nyaste Paranormal-filmen, men vi får se hur det blir med den saken. Vi ska se veckans avsnitt av Chicago fire, Chicago med och Chicago PD i vilket fall som helst, det är ett måste.
Imorgon ska vi ta några glas vin och äta här hemma förmodligen med Robert innan vi drar på konsert på Konserhuset här i Vara, Petra Marklund spelar imorgon och det ska verkligen bli toppenkul att se och lyssna på henne och njuta av lite bra musik.
Annars blir det någon promenad och något gympass denna helgen utöver våra trevliga planer.
 
Denna veckan har varit toppen måste jag säga. Det har varit mycket jobb och träning denna veckan. Jag har såklart inte heller missat att se första avsnittet av senaste säsongen av Girls som kom ut denna veckan och det avsnittet gjorde mig verkligen inte besviken och det brukar inte heller den serien göra, den är riktigt bra och jag tycker verkligen att ni ska se den, om ni inte redan har gjort det. Ett bra helgtips kanske?
 
Ha en fin helg och mys lite extra i solskenet...