Nathalie.Anna

19 Februari - Tacokväll & Gyllene dag!

Kategori:

Hej på er...
 
Nu är det äntligen helg för min del och det känns riktigt, riktigt härligt och jag ska verkligen njuta av den.
Förra helgen hade jag verkligen en superfin helg, vi var på Afterwork på Esti på kvällen och njöt av den otroligt goda maten som de alltid har där och sen gick vi hem hit och drack lite vin och åt lite efterrätt och det var supermysigt och Pontus kom också hem med några jobbarkompisar och det var också supertrevligt. På lördagen tog vi det ganska lugnt här hemma med en bra film och söndagen var vi hos Pontus farmor och firade lite Alla ♥ dag med henne och det var mysigt.
 
I veckan har det mest varit jobb för min del, jag har även hunnit med lite extra träning denna veckan och det känns riktigt härligt. Man mår alltid mycket bättre när man tränar och håller igång och det förgyller verkligen livet även om man inte är så peppad alla gånger. Slitet är värt det i slutändan, så kan vi säga.
 
Men nu är det helg och vi kan därmed släppa den gångna arbetsveckan. Ikväll har vi tänkt att hämta mormor på Lindbacken och ta med henne hem till mamma och pappa för lite tacokväll med lite gott vin och trevligt sällskap och det ska bli supermysigt. Det var ett tag sen jag träffade mormor nu så det ska bli lite extra mysigt ikväll.
Imorgon blir det lugna puckar här hemma, vi ska laga god mat och se någon bra film och bara njuta av lite ledighet. Jag ska även hinna med en liten promenad och hoppas därmed att det blir ett toppenväder imorgon. Jag tror helt enkelt att det kommer att bli en toppenhelg.
 
Något som verkligen förgyllde min dag idag, var när jag öppnade kylskåpet imorse. Då fick jag se en liten påse med en liten postit-lapp där det stod: De här är till dig gullet, atbara för att du är så gullig och det hade Pontus skrivit igår när han kom hem och det var lite fika som låg i den fina påsen och det gjorde min dag och han är så fin, finast i världen helt enkelt.
 
Ha en trevlig och mysig helg och krama om varandra lite extra...
Kommentera inlägget här: