Nathalie.Anna

12 Januari - Snöjour & Klädfynd!

Kategori:

En ny vecka har dragit igång...
 
Och jag är som vanligt peppad på en ny arbetsvecka.
 
Jag haf haft en fin helg tillsammans med Pontan, även om den inte riktigt blev som vi hade tänkt oss. Vi hade ju bokat bord på en restaurant och bokat en natt på hotell i Göteborg, men istället blev det en eftermiddag och en natt i traktorn med en massa snökörning. Det kom verkligen hur mycket snö som helst och vi var såklart glada för det och det var kul och i och med att Pontus har snöjour så fick vi bli hemma och ta det lugnt istället. Så vi spenderade både fredagen och lördagen med att åka traktor, laga god mat, se på film och njuta och ta igen oss och det var supermysigt.
 
Denna veckan har jag tänkt komma igång med träningen igen som har legat lite vid sidan när jag varit förkyld. MEN på torsdag blir det ett cykelpass och jag ska även hinna med att köra ett gympass denna veckan också har jag tänkt. Annars är det mestadels jobb som gäller för mig, jag ska på ett möte imorgon eller på torsdag också och sen förmodligen till tandläkaren (mamma) för att göra avtryck till min tandblekning på fredag, men annars har jag inte jättemycket planerat. Det kan hända att det blir lite traktoräkning om det fortsätter snöa och sen en massa mys här hemma.
 
För övrigt så har jag hittat en massa trevliga kläder på rean, jag hittade bland annat två superfina skjortor, en svart med röda och vita prickar och en blåblommig på Gina Tricot, så är skitsnygga att ha tll jeans med en kavaj till på jobbet. Jag har även hittat en hel del träningskläder, en svart kavaj med en cool dragkedja på sidan, en långtröja i zebramönster samt en blodröd spetskjol som jag tror kommer att bli skitsnygg med ett svart linne eller en svart tröja, men det är alltid kul att fynda på rean.
 
Hoppas att ni har en bra tisdag och tar hand om varandra...
 
Kommentera inlägget här: