Nathalie.Anna

15 Januari - Cykelpass & Olof Palme!

Kategori:

Åh, nu är det helg och det känns riktigt härligt...
 
Igår var vi på ett cykelpass så idag känner man sig verkligen urstark. Jag har verkligen en hatkärlek till de passen, man är verkligen helt slut efter en stund, så att man nästan känner att man ska svimma, men det är ändå värt det för den känslan som infinner sig efteråt, underbar är den.
 
Nu är det i alla fall som sagt helg och den ska vi inviga genom att ta en shoppingrunda i Lidköping under eftermiddagen nu, jag behöver skaffa mig en ny skidjacka och vi har hittat en superfin på Stadium, en jacka i svart och rosa som passar perfekt till mina svarta termobyxor, skulle även villa införskaffa mig en rosa mössa och sen har jag ju redan ett par rosa skidhanskar, så att det blir en komplett svart och rosa outfit i skidbacken. Vi har även bokat bord på restaurant till kvällen ikväll och det ska bli riktigt gott och mysigt.
 
Annars har jag inte supermycket planerat för helgen. Jag ska hinna med ett pass på gymmet och att rensa min garderob (vilket verkligen behövs), men annars blir det lugnt här hemma med  god mat och filmtittande på kvällarna och det ska bli riktigt mysigt att tända lite levande ljus, lägga sig under en film med ett glas rött och bara se hur kylan utanför blir värre och värre och jag ÄLSKAR det verkligen.
 
Jag kan även passa på att tipsa er om en bra dokumentär som jag såg på TV4 häromdagen. Gåtan om Christer Pettersson heter den och den handlar om Christer Pettersson som person, hans uppväxt och mysteriet kring om han sköt Olof Palme eller inte och jag tycker verkligen att den dokumentären var sevärd. Jag som tycker att hela idén om Olof Palme och hans person är så intressant tror att ni också kan njuta av denna dokumentär.
 
Annars så får ni ha en toppenhelg och så hörs vi mer imorgon...
Kommentera inlägget här: