Nathalie.Anna

19 Januari - Underbara vinterland!

Kategori:

Åh, idag är en riktigt fin vinterdag...
 
Det har kommit en hel del snö och man kan ju inte annat än älska det, man blir så lycklig av att vakna och se att det snöar, UNDERBART. Annars har jag haft en toppenstart på denna veckan. Igår hann jag to.m ta en springtur och det var helt underbart i kylan då det riktigt biter i kinderna, jag föredrar nästan att springa i detta vädret, så mysigt. Annars har det mest varit jobb änsålänge denna veckan och det är som vanligt mycket att göra och idag hann jag även med ett möte efter VT, vilket var perfekt.
 
Denna veckan har jag inte jättemycket planerat, det blir träning och sånt hela veckan och vi står även som reserv på ett cykelpass imorgon som jag hoppas att vi båda får en plats på och sen ska jag hinna med en och annan springtur, gympass och lite träning här hemma. I eftermiddag har vi även tänkt handla lite mat och så inför resten av veckan och det kan även hända att Pontan behöver ut och skotta lite snö också, så det kanske jag hänger med på också.
 
Och ju mer tiden går desstu mer närmar vi oss skidresan till Idre och jag ser verkligen fram emot den. Nu är vi ett riktigt härligt gäng som ska åka och njuta av ett par dagar i Idre med alltvad det innebär. Så nu är det lite planering inför det också, jag har fixat mig en riktigt snygg och praktisk skidjacka med lite rosa i och även en fin mössa med rosa färg och jag tror att jag kommer att bli superläcker i skidbacken och jag ser därmed verkligen fram emot denna resan, wihoo!
 
Hoppas att ni har en bra start på er vecka...
Kommentera inlägget här: