Nathalie.Anna

22 Januari - Underbara nyheter!

Kategori:

Åh, jag har underbara nyheter verkligen...
 
Från och med på måndag kommer jag att jobba näst intill heltid och det känns underbart. Jag var på intervju på ett industriföretag i Lidköping i tisdags och igår ringde de och sa att jag hade fått jobbet. Jag kommer att ha hand om orderhantering, leverantörsfakturor och reskontra och all bokföring som hör till det samt inköp och avstämningar, en hel del ekonomi helt enkelt. Så nu blir det flertalet heldagar där och torsdagar på VänerTekno, för jag är verkligen mån om att jobba kvar där. Wihoo!
 
Nu är det helg och idag har jag hunnit med en hel del. Jag var hos tandläkaren imorse för att göra nya avtryck till min tandblekning, jag var där för ett tag sen för att göra avtryck med de blev inte bra, så idag fick vi prova att göra nya vilket visade sig vara mycket svårt, men nu tror de att de fått till bra avtryck, efter femte försöket och jag tror att det kommer att bli toppen med blekningen. Jag har även varit på en annan arbetsintervju idag, på ett företag i Vara, så det återstår att se hur det leder med dettta men spännande är det.
 
Just nu gör jag inte så mycket, jag tar det ganska lugnt med ett glas rött och bra serier. Pontan är i Lidköping på lite firmafest och det verkar som att det bär av hit till oss senare ikväll för killarna så då är det bara för mig att klä mig lite fin, på med lite läppstift och korka upp tillsammans med de om så blir fallet, men i vilket fall så blir det toppen.
Annars har vi inte mycket planerat för helgen, jag tänkte hinna ta en springtur/promenad imorgon och sen blir det väl lite god mat och film på kvällen och jag ska även hinna med att gymma antingen imorgon eller på söndag morgon och förbereda inför en arbetsvecka nästa vecka som kommer att bli en omställning till tusen.
 
Hoppas att ni har en fin fredag och en toppenhelg...
 
 
Kommentera inlägget här: