Nathalie.Anna

25 Mars - Glad Påsk!

Kategori:

Glad Påsk på er allesammans...
 
Hoppas att ni hitills haft en fin påskhelg. Det har i alla fall jag haft. Jag startade helgen igår med att fixa som tusan efter hela veckan med jobb och det för att Pontus skulle ha födelsdagskalas här hemma hos oss för sin släkt och mina föräldrar och därmed skulle det serveras mat och tårta och liknande och det blev mycket lyckat måste jag säga. Jág tror att alla var glada och nöjda och specieltl Pontus, vilket var det viktigaste, så det känns som att det var en lyckad kväll.
 
Annars blir det nog lugnt och fint här hemma ikväll, vi ska äta lite gott tänkte vi och kanske se en film och lite serier och bara mysa och inte göra så mycket och det känns skönt.
Vi har desto mer planer för resterande helg, imorgon tänkte vi åka en sväng till Överby för att shoppa lite, jag skulle bland annat behöva ett par nya jeans, sedan på kvällen ska vi ha lite påskfest/födelsedagsfest här hemma hos oss med gott att dricka och mycket trevligt sällskap. Vi ska även hinna äta middag hos mamma och pappa under helgen och ett pass på gymmet, så det blir nog en fullspäckad men trevlig helg.
 
Vi hade minst sagt en underbar helg förra helgen. Vi tog färjan Strömstad-Sandefjord för att komma till Norge och spendera helgen med Sandra med famil och hur mysigt var inte det tror ni. Det var så mycket mys med Madelen och Nicolas och det var mycket kramar och pussar, god mat och en tripp på stan och det var verkligen en superlyckad helg. Jag älskar verkligen den familjen, underbara är de! ♥
 
Annars är det mycket skönt med långledighet och den ska jag verkligen njuta av till fullo och bara göra det som jag tycker om och känner för att göra, som imorse, när jag starade dagen med att visa ett avsnitt för Pontus, About Bruce, som är ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians där Bruce Jenner, berättar om hur han mått av att leva i fel kropp hela sitt liv och om det smärtsamma i att berätta och såra sina nära och kära.
Jag älskar det avsnittet och det ger ett nyttigt budskap till omvärlden.